Fordon & Transport

Drömmer du om en egen pool?

Snart sveper sommarvärmen in i Sverige och du kan ju tänka dig en varm sommardag på 30+ grader i luften så är det ju riktigt skönt att ha en lyxig pool på tomten som du kan hoppa i och svalka dig i. 

Har du stora drömmar om en pool? Vad ger en pool just dig och vad innebär det att äga en? För de flesta sprider det lycka och glädje att ha en egen pool som ger ett snyggt utseende ihop med din trädgård och ditt hus. Det kan också sprida en stor lättnad av att du kan bada när du vill. Lyx, skulle man kunna kalla det att ha en egen pool, att ha möjligheten att bjuda över vänner och familj och ha tillgång till en pool ger mycket.

Jf-fritid har många varianter av pooler som passar alla. 

Det finns stora som små pooler, även ovala, runda och fyrkantiga. Det som är bra är att du alltid kan hitta en pool som uppfyller alla dina önskemål.

Vad är egentligen viktigt att veta när man ska bygga en ovanmarkspool? Att bygga en ovanmarkspool är ett ekonomiskt alternativ för den som vill ha en pool. Du kan bygga din ovanmarkspool på ett pooldäck som det kallas. Det består oftast av impregnerat virke som du bygger som ett däck runt poolen eller också jämte. Vad som egentligen är bra med ett pooldäck är att det blir snyggt och det är en billig lösning som de flesta privata personer klarar bygga själv. Du kan använda pooldäcket som ett soldäck som du kan ligga och sola på.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln