Fordon & Transport

Bildekor Stockholm

Bildekor Stockholm erbjuder allt inom skyltar, ljusreklam samt bildekor. Vill du att din företagsbil ska ha ditt företags namn eller logga på den? Då ordnar Thornströms detta för dig! Att ha sin företagslogga på sin bil gör väldigt mycket då det blir en rullande marknadsföring. När folk ser din bil och din logga blir det genast intresserade och undrar vad det är för företag, dock bör loggan vara snygg och bilen vara hyffsat modern alternativt unik. Är det en gammal bil med rost och bucklor kan det bli en motsatt effekt med att folk inte blir intresserade då de tror att företaget kommer vara dåligt eftersom deras företagsbil är dålig.

Bästa marknadsföringen

Bildekor Stockholm rekommenderar dig till att skaffa en bra och snygg företags bil och sedan använda sig utav en dekor på den. De anser att det är en av den bästa marknadsföringen du kan göra för dig och ditt företag. En rullande marknadsföring är alltid bra, men även om ni ska iväg så parkerar ni bilen synligt, vilket gör att alla som går eller kör förbi er bil ser just er logga och ert företag. Är det då något som intresserar dem har ni som företag väldigt stort inflytande då de förmodligen kommer att tänka på det och sedan googla er. Har ni då också en snygg hemsida med bra priser så är kunden sedan fast.

Produkter

Bildekor Stockholm erbjuder inte bara bildekorer till bilar utan även skyltar till din butik. Det kan tillexempel vara fönsterdockor som sitter i fönstret och visar ert företag samt vad ni gör eller kanske vilka öppetider ni har. Vi har även gatupratare som kanske visar något erbjudande ni har just nu eller kanske allmänt om vad ni vill sälja. De erbjuder även ljusskyltar, vanliga skyltar, neon upplysta texter på vägg med flera. Priset är bra och åstadkommit då det ofta leder till bättre marknadsföring och därefter mer försäljning.

Läs mer om företaget här: Bildekor Stockholm

bildekor stockholm

Trendande artiklar

Dela den här artikeln