Fordon & Transport

Presenningen – En flexibel lösning på mycket

Presenning kan användas till väldigt mycket och det är egentligen bara din fantasi som sätter stopp. Vanligtvis brukar presenningar användas till att täcka över fordon och föremål för att skydda dem innan vintern kommer. Det kan vara en mycket bra idé att ha sin båt övertäckt året runt för att den inte ska fyllas med vatten eller snö, vilket både kan skada din båt och blir extra jobb för dig. Genom att täcka båten med presenning är den skyddad mot både vatten och snö.

Presenningar kan även användas för att göra tillfälliga reparationer av exempelvis hus. Låt säga att ett fönster gått i kras, detta kan tillfälligt fixas med en presenning som du fäster runt fönstret. Detta hindrar regn och vind från att komma in i huset och är en bra tillfällig lösning innan du hunnit fixa ett nytt fönster. Presenningen kan även användas när du målar för att enkelt kunna skydda ytor där du inte vill ha färg.

På Tentarp hittar du ett stort utbud av presenningar till alla ändamål till bra priser och av hög kvalité. Här hittar du även balkongskydd som är perfekt för dig som har ett galler på din balkong istället för en heltäckande panel. Balkongskyddet skyddar mot vind, regn och snö från att komma in på din balkong och på så sätt göra balkongen till ett bättre ställe. Utöver detta så fungerar balkongskyddet som ett insynsskydd som hindrar nyfikna grannar från att iaktta dig på balkongen.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln