Fordon & Transport

Industriell tätningsprodukter

Jila Industriförnödenheter har under sina många år i branschen levererat tätningsprodukter till olika industrier i hela Sverige. Med stort utbud av sådana produkter och spetskompetens utan dess like, är Jila den bästa leverantören i Sverige. Med lång erfarenhet, flexibilitet och möjligheten att anpassa sig till kundernas behov är Jila idealiskt för de företag som vill arbeta med leverantörer för att anpassa sina utrymmen efter kundens behov.

Planpackningar finns i många olika material och mönster, beroende på ditt företags behov. Planpackningar kan vara vattenskurna eller perforerade. Vid större beställningar är det också ekonomiskt att tillverka verktygen genom att gjuta dem. Våra tillverkare kan hjälpa dig att välja rätt material för just din applikation.

PTFE är ett material med många bra egenskaper och bland dessa egenskaper hittar vi hög värmebeständighet, låg friktion och hög kemisk beständighet. Det finns flera olika tillsatser som kan användas för att ytterligare förbättra viktiga egenskaper. Användningen av tillsatser kräver en noggrann kontroll eftersom vissa tillsatser kan påverka standardegenskaperna hos materialet negativt. Jila erbjuder 100% rena PTFE-produkter, eller med olika typer av fyllmedel eller fyllmedelsblandningar. De vanligaste fyllmedlen är glasfiber, kol, grafit och brons, men det finns många fler alternativ beroende på dina behov.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln