Fordon & Transport

Vad gör du på rasten som lastbilschaufför?

Som lastbilschaufför spenderar du en hel del tid på vägen och det kan vara ett väldigt ansträngande jobb med tanke på antalet timmar som du sitter ned. Rasten är därför en viktigt del och även ett lagkrav för att du ska få köra lastbil ett visst antal timmar. På rasten får du vila ut och samla ny energi för att köra den sista sträckan och vad passar inte bättre än att röka lite pipa. Att röka pipa är avslappnande, gott och framför allt väldigt socialt bland likasinnade.

Det finns ett stort utbud av pipor online och i butiker längs vägen du färdas. Pipa har rökts att många viktiga personer genom historien och det är något som återspeglas i många filmer, historieböcker och andra historiska sammanhang. En av de mest kända piprökarna var J.R.R Tolkien och detta har återspeglats i hans mest kända verk Sagan om Ringen de flesta av oss känner igen.

Piprökning är än idag väldigt populärt, men inte lika populärt som det var förr. Idag har piporna och tobaken utvecklats till en helt ny nivå av kvalitet och flera olika smaker som passar alla. Om du har tankar på att börja röka pipa gör du rätt i att göra research innan du beställer din första pipa. Det allra viktigaste är att inte tänka på pipans design, utan kvalitén är det du bör fokusera på.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln