Fordon & Transport

Transportera dina arbetsfordon med skärgårdstransporter

Behöver du hjälp att flytta arbetsfordon som minigrävare och liknande ute i Stockholms skärgård? Då kan det vara ett perfekt tillfälle att se över vilka möjligheter till lastbåtar det finns för skärgårdstransporter som även kallas sjötransporter.

Transportera dina fordon säkert med sjötransport

När man renoverar så går det ofta åt lite fordon och utrustning som är svårt att få med på en privat båt. Det kan då vara bra att anlita någon som har en kranbåt och gärna fällbar front i båten så det är enkelt att köra av dessa. För sjösäkerhetens skull så är det bra om du alltid anlitar en expert som exempelvis Skärgårdsjouren i Stockholm.

De anordnar transporter, sjötaxi och öfrakt i Stockholms skärgård med omnejd, och täcker även områden som Vaxholm och Österåker med sina sjötransporter. De erbjuder även båtar för skärgårdsflytt, ifall du ska flytta till eller ifrån ditt skärgårdsboende.

Men även så du kan transportera och återvinna material på ett enkelt sätt från ditt sommarställe. När du kollar på alternativ så är det bra om du hittar en helhetslösning som även kan agera sjötaxi även kallat båttaxi för dina gäster eller familj. På så sätt du kan du enkelt fokusera på att renovera eller laga maten tills gästerna anländer.

Kustbud eller bojarbete ute i Stockholms skärgård

Behöver du få något budat ut till sommarstället så kan kan de även agera kustbud ute i det som ibland brukar benämnas swepelagon från ordet Sweden och archipelago och det är något alldeles visst med den svenska skärgårdens lugn och trevlighet.

Funderar du hur man lägger ut bojar för att angöra båten och inser att det är enklare att be om lite hjälp, så detta sker säkert. Då kan skärgårdsjouren hjälpa dig med bojarbetet och hanterar hela bojutläggningen så du på ett säkert sätt kan få ut din bojsten.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln