Fordon & Transport

Svenskt Fordonsskydd – Slipp oron över oförutsägbara reparationskostnader

Är ett fordonsskydd verkligen nödvändigt till din bil? De flesta intalar sig själva att de inte kommer att råka ut för problem med sina nya bilar. Alla nya bilar har en nybilsgaranti från tillverkaren som täcker reparationer ifall bilen går sönder. Under nybilsgaranti-perioden händer det ganska sällan problem, men så fort den är slut börjar problemen att dyka upp.

Fordonsskyddet från Svenskt Fordonsskydd Ltd kan hjälpa de allra flesta bilägare att spara mycket pengar i längden, samt få dig att känna dig trygg ifall något skulle hända med din bil.

Vanligt problem att bilen går sönder

Biltillverkarna konstruerar inte bilar som de gjorde förr, utan de designar bilar så att de enbart ska hålla under garantiperioden. Detta är såklart för att spara pengar. När nybilsgarantin har gått ut har tillverkaren inte längre något ansvar, utan det ansvaret skjuts över på bilägaren. I många fall händer det att bilen går sönder efter ett par månader efter att garantin utgått. Detta kan medföra stora utgifter som du inte hade planerat för.

Trygghet i vardagen

Att ha vetskapen om att din bil kan gå sönder när som helst är en otrevlig känsla i hela kroppen. Att hela tiden behöva oroa sig för att något händer är något som ingen gillar. Detta ökar stressen i vardagen och kan leda till en sämre hälsa. Genom Svenskt Fordonsskydd kan du få trygghet i vardagen och slippa oroa dig för dyra reparationer som kan uppstå. Fordonsskyddet fungerar genom att du betalar en fast månadskostnad istället för att summan kommer helt oförberett. Detta gör det enklare som smidigare att planera din ekonomi samtidigt som du sover gott om nätterna.

Verkstäder tar mycket betalt

Något som alla bilägare idag känner till är verkstädernas absurda priser för både stora och små reparationer. Att byta en vindrutetorkare kan kosta flera hundralappar + arbetskostnad.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln