Fordon & Transport

Honda återförsäljare i Stockholm

Ska du köpa dig en ny bil i Stockholmsområdet? Då ska du kolla in Autopunkten. Autopunkten är stolta återförsäljare av Honda i Stockholm med både nya och begagnade bilar. De ligger bara två minuter från globen vilket gör att du enkelt kan ta dig dit. Med deras stora sortiment kan du vara säker på att du kommer hitta en bil som passar dig och dina behov. 

Om du är ute efter en lite mer sportbil som har några fler hästar under huven än en vanlig bil är Honda Civic Type-R något för dig. Type-R är den snabbaste framhjulsdrivna bilen på racingbanan Nürburgring vilket är en extremt svår och teknisk bana. Men Type-R kanske inte är en bil som passar dig då du  vill ha en säker bil som du kan köra hela familjen i. Då är Honda CR-V en bil för dig. Honda CR-V är en lite större bil för dig som vill kunna ta med dig hela familjen. 

Honda grundades 1948 i Japan och har sedan dess levererat bilar i världsklass. Honda har varit ledande inom miljöbilar i snart fyra decennier. Letar du efter en säker och pålitlig Honda bil i Stockholmsområdet är det Autopunkten som du ska kolla in.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln