Fordon & Transport

Behöver du läkarintyg för körkort till lastbil, buss eller taxi?

Håller du på att ta körkort till lastbil, buss, taxi eller behöver förnya ditt körkort? När man förnyar sitt körkort för buss, lastbil eller taxi behövs ett läkarintyg. Ibland kan det vara problem med att fixa ett läkarintyg i Stockholm då många jobbar på vardagarna och inte kan gå ifrån sina jobb. Läkarintyg Direkt i Stockholm har öppet på helgerna då du har tid!

Innan ditt besök behöver du ta tänka på att ta med dig glasögon om du använder det, legitimation och en lista över dina mediciner om du tar några. Läkarintyg Direkt fixar snabba läkarintyg för lastbil, buss och taxi i Stockholm. I läkarundersökning för lastbil, buss och taxi ingår en genomgång av din medicinska historia och ett syntest görs, samt en grundläggande hälsoundersökning. Blodprover och urinprover tas vid behov. Läkarintyg Direkt har ett nära samarbete med flera provstationer utspridda över hela Stockholm, för att gör det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att lämna dina prover.

Läkarintyg Direkt hjälper både privatpersoner och företag med flera olika typer av läkarintyg. Är du i behov av ett intyg är du varmt välkommen till Läkarintyg Direkt!

Läkarintyg Direkt hjälper dig med Läkarintyg för Lastbil i StockholmLäkarintyg för buss i Stockholm och Läkarintyg för taxi i Stockholm.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln