Vinslövs Fritidscenter – Begagnat och nytt

Är du på jakt efter den perfekta campingsemestern? Går du i tankarna om att resa iväg med en husvagn eller husbil och njuta av de svenska landskapen? I sådana fall kan du vända dig till Vinslövs Fritidscenter som har allehanda husbilar, husvagnar, förtält och tillbehör ni kan behöva. Vinslövs Fritidscenter har både nya och begagnade husbilar och husvagnar. Bland de nya husbilarna har de tre märken de arbetar med, Adria, Kabe och Hymer. De nya husvagnarna har märkena Adria, Cabby, Hobby och KABE. Utöver det nya i sortimentet finns även begagnade husbilar och husvagnar där ni kan hitta välbehållna begagnade produkter. Här kan ni ta över en husvagn eller husbil som kan ge många härliga semestrar till.

Den perfekta semestern

Hur många av oss har inte minnen från barndomen från campingsemestrar eller utflykter i husvagn och husbil? Minnen från soliga dagar vid rastplatser eller campingen vid stranden. Eller regniga dagar när familjen samlas i husvagnen och spelar kort och lyssnar på regnet smattra mot taket. Den frihet det innebär att kunna åka land och rike runt och ändå ha en säng att sova i och alla bekvämligheter man kan önska. Oavsett om man romantiserar alla dessa gamla minnen eller inte är de nog för de flesta positiva – iallafall för mig.

Vad Vinslövs Fritidscenter kan erbjuda

Att de erbjuder produkterna i sig är ju en självklarhet, vagnar, bilar, förtält har de gott om. Det som utmärker dem är att de har en anläggning för service som utförs av välutbildade montörer. Det som utmärker dem är att de är en av Sveriges största återförsäljare av husvagnar och husbilar. Dessa saker gör att man som kund kan känna trygghet inför sitt köp. En stor firma med nöjda kunder som dessutom tillhandahåller service via deras egna montörer. Då kan man verkligen ha en avslappnande semester.

Här kan ni hitta inlägg på Vinslövs Fritidcenters Facebooksida med nya, glada kunder.