Ibland är det så att ett fordon som lämnar fabriken i sitt ursprungliga form är inte tillräckligt anpassat för vår verksamhet. Men det är nog ingen fara, man kan faktiskt kund och verksamhetsanpassa fordon till olika behov och bygga eller bygga om så att det passar sitt ändamål. Hofmannskarosseri som driver sin verksamhet i Stockholm med omnejd (finns i Nykvarn) är ett karosseri som erbjuder just sådana ombyggnationer av olika fordon.

Ergoskåp från Hofmannskarosseri för DeLaval

Bilombyggnationer för din verksamhet

Olika verksamheter behöver ha olika fordon för att utföra sina tjänster optimalt. Bröderna Hofmann bygger om alla slags fordon efter dina behov och önskemål. De bygger om försäljningsvagnar så du kan sälja precis vad du vill från från din vagn. Hofmanns Karosseri hjälper till bland annat med ergoskåp, flakkåpa, flakbyggnationer men framförallt så är de jätte duktiga på att bygga om och inreda brandfordon, serviceskåp, transportskåp och släpvagnar. Ingenting som har med kaross och karosseri att göra är för svårt för dessa duktiga killar som sedan 1990 bygger om och anpassar bilar och andra fordon så dessa kan tjäna dig och ditt jobb till ett rimligt pris utan att tumma på kvalitet. Det är alltid du som lämnar dina önskemål men Hofmanns medarbetare står till tjänst med rådgivning så att din bil eller fordon ska bli så bra som möjligt och utan att ditt fordon förlorar några egenskaper vad gäller säkerheten eller bekvämligheten. Hofmannanskarosseri skräddarsyr ditt yrkesfordon och bilbelysningen för att det ska vara bekvämt att jobba och rulla på vägarna.

Corapan för bilombyggnation

Hofmannskarosseri använder sig av Corapan när dom bygger om din bil. Detta är 25 mm tjock sandwich panel i aluminium. Det är ett lättmaterial som ger många vinster, bland annat minskad bränsleförbrukning som effekt av den låga vikten. Materialet är lättare än plast och har större vridstyvhet. Det kan byggas skåp som resulterar i mer nyttolast. Materialet tål temperaturer mellan -40 till +80 Celsius grader och är väderbeständigt. Detta gör det perfekt för vårt svenska klimat. Som en extra intressant sak kan man berätta att Globen är byggt i just Corapan.