Älskar du att bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer så ska du och din familj campa på Lundegård Camping och Stugby på Öland. För på Lundegårds camping så finns det något för alla. Det finns plats för både tält och husvagnar men Lundegårds har även en fantastisk och unik stugby som du inte kommer kunna hitta någon annanstans. Men vare sig du bor i tält, husvagn eller stuga så kommer du alltid kunna gå ner till strandkanten och se den fantastiska solnedgången som du bara kan se på Öland.

För dom som vill ha det så bekvämt som möjligt så är Stugbyn på Öland ett självklart val. Alla stugor har matplats, kök, fyra bäddar och en uteplats som standard men det finns andra stugor i olika prisklasser för att alla ska kunna få just det dom vill ha. Men stranden max 250 meter ifrån och en Volleybollplan ännu närmare så är det enkelt och smidigt att ta sig till stranden om man vill ta sig ett dopp.

Om du inte vill bo i en stuga och istället ta med dig husvagnen till Öland så finns det gott om platser. Det finns många olika storlekar på platser som du kan ha din husvagn på beroende på storleken och vart du vill vara på campingen. För vissa platser har endast 50 meter till en badplats.
Så ta med dig familjen och åk på ditt livs mysigaste resa till Lundegård Camping på Öland.