Vill du testa en riktigt häftig upplevelse med vänner? Varför inte testa att köra rally för en riktigt adrenalinkick?

Du får köra en klassisk bil (volvo 240) som är speciellt säkerhetsutrustad.  Det hela börjar med en en coach som förklarar hur man ska ta kurvor, bromsa rätt och accelerera. Utrustningen får du låna på plats så det är inget du behöver tänka på. Perfekt för en svensexa eller för företaget som vill göra någonting extra. Krav är att man ska ha körkort och nykter/drogfri.

Testa rally för en fantastisk upplevelse

För den som är riktigt motorintresserad så är detta en perfekt upplevelse där du får prova att köra riktigt rally! 20 varv både med och utan instruktör. Alla kör ett par varv med tid sen efteråt så får ni med hjälp av coachning råd för att jobba på att förbättra eran tid.

Det är bestämda datum i Maj-Oktober så det gäller att planera lite i förtid.

Låter detta intressant så tycker jag definitivt du ska testa det.

Information om bilarna

Volvo 24 är en bakhjulsdriven personbil som tillverkades av Volvo (Sverige) åren 1974-1993
Det var en vidareutveckling av Volvo 140 och bilen presenterades år -74. På de tidigare årsgångarna kunde man se tydliga släktdrag från en konceptbil (volvo VESC, som står för Volvo Experimental Safty Car).
Under åren som gick så har bilen genomgått flera förändringar, bland annat har den moderniserade fronten ett par gånger. En stor förändring hände år 1981 då det presenterades en helt ny front och en helt ny inredning.
Bilen har blivit en kultstatus som typisk volvo och även som familjebil. De var under ett tag Sveriges vanligaste bil och under 2011 fortfarande ganska vanlig syn på vägarna.