Fordon & Transport

Inred ditt garage med unik design

Vill du ha lite unik och industriell inredning så har inredningsror.se exakt det du söker. Indredningsrör har allt från pappershållare, hyllor och klädställningar gjorda utav rustika rör. Allt är tillverkat i Mora, Dalarna med högsta kvalitet i åtanke då det är viktigt när det gäller inredning som kommer användas flitigt och inte bara stå där. Du kan också själv beställa delar så du kan bygga för dina exakta mått eller om du vill ha något alldeles eget och unikt. Inredningsrör kan själva också bygga sakerna till dina mått ifall du skulle vilja det. Denna rör inredning passar väldigt bra till restauranger och garage då den klarar av väldigt stora vikter. Dom hjälper gärna till att skräddarsy inredningen så den passar perfekt till det du vill ha den till.

Snabba leveranser och hög kvalite står i fokus vilket märks på deras produkter då allting alltid är gjort med stor precision. Dom har två olika typer av inredning vilket är kopparrör och stålrör. Du får såklart beställa i delar om du vill göra något eget och för enkelhetens skull så passar alla stålrör ihop med varandra och alla kopparrör sätts ihop med ett lim som finns att köpa på deras hemsida. Kopparrören har en helt egen stil som är svårslagen och om du har byggt den själv så får du en annan känsla för exempelvis handdukshängaren vilket du inte hade fått annars.

Så ifall du vill renovera ditt garage med lite unik stil som kommer hålla länge så har Inredningsrör rätt saker för dig.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln