Fordon & Transport

De bästa knepen att hålla det rent hemma

Här är de bästa knepen för att hålla det extra rent hemma och tips på hur ni bevarar det rent under en längre tidsperiod. Många upplever städning som en pest och pina, sen att det blir smutsigt igen efter inte mer än ett par dagar är tröttsamt. Det är viktigt att hitta en städrutin som fungerar och är hållbar så att det inte hela tiden blir tvång.

Damma alltid först

Att damma är kanske det mest givande när det kommer till städning. Dels för att dammpartiklar är något som gör att ett hem känns smutsigt men likaså för att det kan vara en hälsofara. När man väl har startat damma och fått det i en rutin så blir det också lättare att bibehålla det rent och att man tar in damning som rutin. Att damma först under en storstädning är likaså nödvändig eftersom mycket av det damm som dammas bort hamnar på golvet. Vilket gör att man får göra dubbelt arbete om man dammsugar innan man dammar.

Ta hjälp vid större arbeten

Att be om städtjänst är underskattat och oftast så erbjuder städbolag dem flesta tjänsterna som kan gynna dig och ditt hem. Städkompaniet i Karlstad arbetar med helhetsleverantör och gör allt ifrån vård av golv och putsning av fönster till sanering och byggstädning.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln